Terug naar de échte smaak

De dagelijkse uitdaging om seizoensgebonden, kraakverse producten te verwerken in oprechte gerechten met de smaak van welleer, dát is onze motivatie. En dat proef je!

No-Nonsense

Wij werken stuk voor stuk met producten uit onze eigen regio, aangeleverd door mensen die onze passie delen en die koppig hun eigen koers blijven varen. Het resultaat is een no-nonsense keuken waar authentieke smaken de hoofdrol spelen. Puur, eenvoudig en lokaal. Dát is waar wij voor staan.

Seizoensgebonden kaart

Tijdens het wildseizoen kun je haas, patrijs, fazant of bosduif op het menu vinden. Ook voor de groenten trekken wij resoluut de seizoensgebonden kaart. Rijpe tomaten uit Steenvoorde of vers-gestoken asperges uit onze Vlaamse zandbodem zijn nu eenmaal onovertroffen.

West-Vlaamse levenskunst

Als sinds mensenheugenis houden West-Vlamingen van het goede leven. De vruchtbare kleigronden van de Westhoek bekoren zowel onze groenten als ons vee. Onze Noordzee voorziet ons van een zeer gevarieerd aanbod aan verse vis. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij voor onze ingrediënten hoofdzakelijk kiezen voor lokale producten.

Ontdek ons verhaal

Gil Tonic

Als musicofiel pur sang, is Gil de ideale partner voor de muzikale ondersteuning van uw event. Na een telefonisch intake gesprek, wordt er in samenspraak een algemene setlijst opgemaakt op basis van uw muzikale voorkeur, gekoppeld aan een uitgebreid eigen repertoire dankzij meer dan tien jaar ervaring als DJ op events, festival's en clubs.

Meer info

Muziekstijl: Disco, Italo Disco, House, All round classics,..

Referenties: WeCandance Festival, Culture Club, Kitsch Club, Geverfde Vogel Kortrijk,..

Tasty Thurdays

Kom wekelijks onze ontdekking proeven op donderdag. Ongedwongen, na het werk
of bijna week-end modus… alleen of met je beste vriend! Altijd iemand om een
glas te delen.