Zelf koken met topproducten uit onze versmarkt

Wij delen uw liefde voor artisanale producten! In onze superette bieden wij u elke dag vers vlees, charcuterie, bereide schotels, ambachtelijk zuurdesem-brood en nog veel meer. Lokale boeren zorgen voor verse seizoensgroenten en fruit, streekgebonden lekkernijen en zelfgemaakte kazen. Hier koopt u in vertrouwen.

Korte keten

In de aanpalende Terminus-slagerij verwerken wij het vlees van onze eigen kweek. Onze Belgische Witblauw runderen leveren de smaakvolle steaks, karbonades of charcuterie rechtstreeks op uw bord. Korter dan dit, kan een voedselketen niet worden.

Vers, snel & gezond

Weinig tijd om een gezonde maaltijd samen te stellen? Kies dan gewoon uit ons ruim assortiment aan zelfgemaakte kant-en-klaar gerechten. U vindt er de traditionele schotels (Hamrolletjes, Koetong in Madeirasaus, Vol au vent, ...), maar ook pasta-gerechten, seizoensgebonden schotels (zoals Vlaamse asperges) of een vispannetje. Smakelijk

Graag vers, aub!

Lokale producenten leveren ons dagelijks wat de natuur ons te bieden heeft. Groenten, fruit, yoghurt of kaas "van over De Schreeve". Een plaatselijke warme bakker zorgt voor artisanaal brood, baguettes en koffiekoeken. De beste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

Ontdek ons verhaal

Tasty Thursday bij Caviste!

Kom elke donderdagavond langs en proef onze nieuwste ontdekkingen in een ontspannen, bijna weekendmodus. Alleen of met vrienden, er is altijd iemand om een glas mee te delen. Geniet van een gezellige wijnproeverij, ontdek nieuwe wijnen en ontmoet andere liefhebbers.

RESTAURANT

Grensovergang Abele-Steenvoorde
Callicannesweg 16
8978 Watou (België)
+32 57 38 80 87
+32 497 777 679
restaurant@terminus.be

Maandag - zondag: 11u30 - 22u
Woensdag: gesloten

STATION - TABAK - CAFÉ

Grensovergang Abele-Steenvoorde
Callicannesweg 22
8978 Watou (België)
+32 57 38 82 87

Maandag - vrijdag: 7u - 20u
Zaterdag & zondag: 8u - 20u
Café: elke dag van 10u - 20u