Ons verhaal

HISTORIEK

Terminus is het buitengewoon verhaal van een bijzondere familie met een opmerkelijke geschiedenis. Wat in de jaren dertig begon als een bescheiden boerderij met een kleine grenswinkel, groeide steeds verder uit tot een familiaal concept waarbij gastronomie en streekproducten onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

West-Vlaamse savoir-vivre

Tot voor kort stond mama Kathleen hier nog aan het fornuis. Als LadyChef van het jaar (2017) bleef ze altijd trouw aan het credo van de zaak: “Creatief omgaan met wat de streek je schenkt". Inmiddels staat, met Pieter Verheyde, de derde generatie aan het roer. Als voormalig sterrensommelier runt Pieter de zaak met aanstekelijke passie en oog voor detail. Geen wonder dat de wijnkaart in 2018 door Gault Millau bekroond werd tot beste wijnkaart van België en Luxemburg. De selectie wijnen is, net als de keuken, pretentieloos maar bijzonder kwalitatief.

"Met passie centraal, koken wij voor u super-normaal."

Ambachtelijke eigen kweek

Vader Robert leeft voor zijn dieren. Een passie die zich vertaalt in het heerlijke vlees op uw bord. Tijd is zijn geheim. Onze dieren krijgen de tijd om te groeien in een omgeving zonder stress. Met de juiste voeding worden de Belgische Witblauw runderen naar perfectie opgevoed. Daarnaast besteden wij ook uitgebreide aandacht aan onze eigen Mechelse Koekoek. Ook zij worden, in alle vrijheid en rust, op onze boerderij gekweekt.

Reserveer

Tasty Thurdays

Kom wekelijks onze ontdekking proeven op donderdag. Ongedwongen, na het werk
of bijna week-end modus… alleen of met je beste vriend! Altijd iemand om een
glas te delen.